CRBL, mafiot la propria nunta!  

Posted by StudioAlidor

CRBL, mafiot la propria nunta!

http://hal.rol.ro:8080/stiri.rol.ro/images/crbl_nunta.jpg

Sambătă, 1 noiembrie, CRBL din trupa Simplu a intrat oficial in randul oamenilor aşezaţi la casa lor. Artistul s-a cununat religios cu aleasa inimii lui, Elena, după care a petrecut toată noaptea, în stil mare, alături de invitaţii săi, pentru care a organizat o petrecere în stil interbelic cu gangsteri, dive, costume strălucitoare, butoaie de whisky şi un decor demn de filmele cu mafioţi. Inspirat de celebrul Al Capone şi de epoca jazz-ului, CRBL a sosit la Biserica Sf. Spiridon Nou împreuna cu Elena într-o maşină luxoasă, un Dodge Nitro. Cei doi au purtat costume de epocă, inspirate de eleganţa anilor '30: mireasa a strălucit într-o rochie lungă, simplă, cu blană albă, marca Pronovias, comandată la Chişinău, în timp ce mirele s-a costumat asemenea unui mafiot din vremea prohibiţiei, cu pantaloni cu manşete, pantofi în două culori si pălărie de gangster, special create pentru el de Dinasty.De la biserică, invitaţii au pornit spre Studiourile MediaPro din Buftea, acolo unde avea să înceapă o petrecere ca în anii '30, cu multă muzică live, surprize pentru invitaţi, jazz şi, pentru că e prohibiţie, un camion plin cu whisky ascuns de ochii poliţiei.

Totul a decurs asemenea unui film cu mafioţi: invitaţii au fost conduşi către platoul unde s-a ţinut petrecerea în maşini de epocă, au fost întâmpinaţi de un valet şi primiţi la petrecere de CRBL şi Elena. Clasica şampanie a fost înlocuită cu pahare de whisky şi trabucuri. Decorul în care au păşit invitaţii a reprodus fidel seratele pline de fast şi mister organizate de mafioţi: pereţi acoperiţi de fotografii alb-negru cu cei doi miri, cu aerul acelei epoci, oglinzi mari, tablouri şi mobilă veche, dar şi afişe care aminteau de perioada prohibiţiei. Atracţia întregului platou a fost camionul plin cu lăzi şi butoaie de whisky, parcă oprit din descărcare.Şi pentru că furatul miresei nu putea lipsi din această poveste, până şi mafiotul de o seară CRBL s-a trezit fără aleasa inimii sale, răpită chiar de domnişoarele de onoare. Pentru a-şi "răscumpăra" soţia, artistul a fost nevoit să cânte muzică populară alături de Nelu Ploieşteanu. Astfel că "temutul" gangster a arătat că ştie şi muzică tradiţională românească şi că ar face orice pentru a-şi recăpăta mireasa.

Emoţionat şi cu ochii plini de bucurie, CRBL a mărturisit că cea mai mare dorinţă a sa în legătură cu căsnicia cu Elena, este să aibă doi copii. Întrebat cum se vede peste 10 ani, artistul a răspuns: "La al 10-lea album solo, cu sala de dans plină cu mici dansatori, la şedinţa cu părinţii la şcoală şi de mână cu Elena prin cluburi, la dans".

This entry was posted on joi, 30 aprilie 2009 at 00:51 . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

0 comentarii

Trimiteți un comentariu